Jounin Kaupan hämmentävä päivitys – jo yli 700 000 kommenttia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi lähes tasan kaksi vuotta sitten 18. lokakuuta 2015 Jounin Kaupan somesivuilla päivityksen, jossa hän haastoi seuraajansa tekemään Facebook-päivitysten maailmanennätystä kommenttien määrässä.

Tuolloin Intiasta löytyi Sampo Kaulasen mukaan päivitys, jossa oli peräti 19 miljoonaa kommenttia. Suomessa ei ole päästy parissa vuodessa ihan samaan, mutta vauhti on ollut silti hurja. Päivityksen kommenttimäärä on nimittäin juuri noussut jälleen uusille lukemille, kun 700.000 kommentin raja ylittyi.

– Tehdäänpä maailmanennätys!! Ootko meshis? Näin että tätä oli aiemminki jo yritetty siinä onnistumatta mutta met jos ketkään siihen pystymmä, Jounin Kaupan somessa kirjoitettiin.

Kauppias laski, että jokainen tuon ajan Jounin Kaupan tykkääjä olisi joutunut kirjoittamaan 50 kommenttia, että intialaisten maailmanennätys olisi mennyt rikki. Palkkioksi ennätyksestä hän lupasi järjestää hurjat ennätysjuhlat. Tätä menoa miljoonan kommentin raja tulee vielä ylittymään.