Holmala esiintyi Jyväskylän suurmäen juurella: ”Hypätään nyt ensin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka tamperelainen Holmala järjesti 27. lokakuuta julkaistavan albuminsa kunniaksi livekeikkoja hyvin poikkeuksellisissa paikoissa, kuten Tampereen Ilveksen pukukopissa, Linnanmäen maailmanpyörässä, eduskuntatalon portailla ja taksin takapenkillä.

Nyt keikkalista on jälleen kasvanut, kun yhtyeen parivaljakko, laulaja Vesa Holmala ja kitaristi Olli Anttila, soittivat uuden albuminsa Tähtityttö-kappaleen Jyväskylän suurmäen juurella. Kaiken lisäksi kappale alkaa tyylikkäästi aidolla mäkihypyllä. Miehet toteavatkin Matti Nykäsen klassikkoa lainatakseen, että ”Hypätään nyt ensin”.

Tähtityttö

Kappale on funk -henkinen rakkauslaulu, joka pistää jalalle mukavasti ja lanteet keinumaan. Groovaa todella hyvin ja homma on nipussa alusta loppuun saakka. Tähtitytöstä piti alunperin tulla hidastempoinen näppäilybiisi, mutta bändikämpällä homma muuttui täysin. Olen silti hyvin tyytyväinen lopputulokseen.

Holmala-nimen takaa löytyy tamperelainen kolmekymppinen laulaja Vesa Holmala. Holmalan pöytälaatikkoon oli kertynyt vuosien mittaan lauluja, joiden valmiiksi saattamiseksi oli koottava yhtye. Kuka minä oon -debyyttialbumi vie kuulijansa aikamatkalle taiteilijan herkkään, mutta rosoiseen sielunmaisemaan. Kuka minä oon -levyn kappaleet kertovat tosielämästa, joten kuulijan on helppo samaistua niihin.