Näin Suomessa: Kaunotar ei suostunut treffeille – kunnes kuuli huvijahdista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosien varrella maailmalla on tehty lukemattomia hauskoja käytännön piloja naisille, jotka ovat olleet hanakkaita rahan, maineen tai omaisuuden perään. Yleensä tällaisen niin sanotun kullankaivajan saa treffeille vasta, kun hän huomaa miehessä jonkin edellä mainituista ominaisuuksista.

Cool Story Bro on julkaissut YouTubessa kansainvälisten esikuvien mukaan toteutetun videon, jossa mies yrittää ensin saada kaunista nuorta naista treffeille, mutta huonolla menestyksellä. Tilanne kuitenkin muuttuu, kun autonkuljettaja tulee hakemaan miehen Porschella Helsingin Katajanokalla sijaitsevalle huvijahdille.

Nainen lähtee tuntemattomien miesten mukaan, ja kuvittelee pääsevänsä nauttimaan viiniä upealle huvijahdille. Tulos on kuitenkin lopulta jotain aivan muuta. Muutamat yksityiskohdat videossa viittaavat kuitenkin siihen, että kyseessä olisi suunniteltu ja käsikirjoitettu lavastus, joskaan asiasta ei ole täyttä varmuutta. Esimerkiksi naisen liian tasokas äänenlaatu ja hänen istumapaikkansa autossa viittaavat vahvasti näyteltyyn videoon. Mitä sinä olet mieltä?