Ei voi olla totta! Justin Bieber oli yötä Selena Gomezin luona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinirakastavaiset Justin Bieber ja Selena Gomez seurustelivat aikoinaan vuosikausia on-off -suhteessa. Vasta muutama kuukausi sitten Selena Gomez hehkutti olevansa elämänsä parhaassa rakkaussuhteessa The Weeknd -räppärin kanssa. Nyt hänen otaksutaan palanneen yhteen Bieberin kanssa.

Harva uskoi, että kaksi nappisilmäistä laulajaa löytäisivät enää yhteistä säveltä. Justin Bieberin ja Selena Gomezin vuosikausia jatkunut suhde päättyi taannoin riitaisissa merkeissä. Nyt, kun pöly on vihdoin laskeutunut ja molemmat osapuolet ovat jatkaneet elämäänsä tahoillaan, kertoo Daily Mail Justin Bieberin olleen Selena Gomezin luona yötä.

Tarkkasilmäiset kuvaajat huomasivat Bieberin päällä aamulla saman paidan kuin edellisenä iltana Selenan seurassa. Samaan aikaan People-lehti uutisoi, että Selenan ja The Weekndin suhde on päättynyt aikatauluongelmien takia.

Bieber ja Gomez olivat tavanneet Hillsong Church -kirkon jumalanpalveluksissa. Lähipiiristä kuiskitaan, että Justin Bieber ja Selena Gomez kokevat kasvaneensa, jättäneensä historian taakseen ja olevansa valmiita kypsempään otteeseen elämässä. Jäämme jännityksellä seuraamaan seuraavia käänteitä ja sitä, aikovatko pop-laulajat vahvistaa suhteensa vai jatkaa pelkkinä ystävinä.

Splash
Splash
Splash