Komein rikollinen petti vaimoaan – ja sen jälkeen tyttöystäväänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu malli Jeremy Meeks jätti kesällä vaimonsa ja lapsensa. Komea mies aloitti seurustelun brittiläisen miljardöörin tyttären kanssa. Miehen kohdalla pätee vanha sananlasku: ”Kerran pettää – aina pettää”.

RadarOnline kertoo, että Jeremy Meeks on pettänyt nyt myös tyttöystäväänsä, Topshop-miljardöörin sir Philip Greenin 26-vuotiasta tytärtä, Chloe Greenia. Jeremy Meeksin kerrotaan käyneen kesällä ex-vaimonsa Melissa Meeksin luona heinäkuussa. Tapaaminen oli päättynyt seksiin.

Amerikkalaisen mallikomistuksen kerrotaan tällöin seurustelleen jo virallisesti rikkaan perijättären kanssa. Toisin sanoen Jeremy Meeks oli pettänyt tyttöystäväänsä ex-vaimonsa kanssa, jota hän petti puolestaan tyttöystävänsä kanssa. Mies oli mennyt Melissa Meeksin luokse, he olivat käyneet suihkussa ja rakastelleet. Seuraavana päivänä mies ojensi naiselle viralliset avioeropaperit.

Melissa sai tietää salasuhteesta Chloe Greeniin Instagramin välityksellä, kun ventovieras ihminen lähetti hänelle Jeremyn ja Chloen pusukuvan yksityisviestillä. Melissalla ja Jeremyllä on 7- ja 11-vuotiaat pojat.