Ruotsalaissyntyinen ihmisnukke kuin muovinen – ulkonäkö hämmentää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Pixee Fox on tullut tunnetuksi muovisesta ulkonäöstään. Plastiikkakirurgin muokkaama julkisuuden henkilö haluaa näyttää sarjakuvasankarilta, ja Jessica Rabbit on yksi hänen esikuvistaan. Yhdysvalloissa tällä hetkellä asuva nainen pitää kehoaan taiteellisena teoksena.

Ruotsista unelmien perässä Yhdysvaltoihin muuttanut Pixee Fox päivittää ahkerasti Instagramia. Nainen on julkaissut kasan uhkeita otoksia sivustollaan, joista tuorein esittelee muhkeaa povea avoimesti.

Hänelle on tehty kylkiluiden poistoleikkaus, rintojen suurennusleikkauksia, asennettu silmäimplantit niiden suurentamiseksi ja lisätty huuliin täytettä. Kauneusleikkaukset ovat maksaneet noin puoli miljoonaa euroa, RadarOnline uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että erikoista ihmisnukkea muistuttava nainen keskittää kaiken energiansa ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hänellä ei ole aikaa edes rakkaudelle, mutta Pixee Fox on vihdoinkin hankkinut oman asunnon Las Vegasista. Naisen on nähty viettävän aikaansa muiden kaltaistensa kanssa, kuten kauneusleikkauksissa ulkonäkönsä muokanneen Rodrigo Alvesin seurassa.

#plasticsurgery #beauty #home #livingcartoon #plasticsurgery

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

#boty #butt #hourglassfigure #body #plasticsurgery #livingcartoon

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

Home sweet home 💘 #lasvegas #home #lifestyle #pool #almondmilk #rawvegan #design

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on