Kunto-ohjaaja: Näin saat kapeamman vyötärön

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin mallitoimistot halusivat hoikkia malleja, jotka mahtuvat vaatesuunnittelijoiden pieniin mallikappaleisiin. Tämän päivän fitness-trendit ovat kuitenkin aiheuttaneet sen, että pienikokoisten mallien tulee olla urheilullisen näköisiä ja kantaa hieman lihasta luidensa ympärillä.

John Benton -niminen kunto-ohjaaja ei uransa alussa treenannut malleja, mutta nykyään kaikki hänen asiakkaansa ovat naisia ja useimmiten malleja tai mallin urasta haaveilevia. Benton on tunnettu siitä, että hän pystyy muutamien viikkojen aikana kaventamaan kohdennetusti asiakkaidensa vyötäröä ja lantiota.

Bentonin mukaan kapeammasta vyötäröstä ja lantiosta haaveilevien ei kannata tehdä kovilla painoilla esimerkiksi kyykkyjä tai askelkyykkyjä vaan keskittyä kehonpainolla tehtäviin laajempiin liikkeisiin. Mies esitteli Harper’s BAZAAR -sivuston kuvaamalla videolla viisi hänen mielestään toimivinta liikettä vyötärön ja lantion kaventamiseen.