Anna Abreu julkaisee ensi yönä uutta musiikkia – samalla vaihtuu nimi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Anna Abreu julkaisee ensi yönä uuden Soo Soo -singlensä, jonka teksti on kirjoitettu jo vuosia sitten. Siitä huolimatta uuden singlen sanoma on laulajan mukaan edelleen ajankohtainen.

– Soo Soo kuvastaa tosi paljon sitä kuka mä olen. Rakastan välillä härskimpääkin huumoria ja mulle harva asia on tabu. Haluan puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja niin, että tekstistä tulee mun persoona vahvasti esille. Biisin taustalla on tärkeä kela siitä, että meillä jokaisella on oikeus päättää kehostaan sekä siitä miten ja milloin joku saa siihen koskea, Anna Abreu kertoo.

Uuden singlen myötä Anna Abreu ryhtyy käyttämään varsinaisena artistinimenään pelkkää sukunimeä. Syyksi kerrotaan, että yli kymmenen vuoden uran jälkeen nimenmuutos antaa vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä. Hänen kanssaan kanssa uutta musiikkia on työstänyt tuottaja Tido Nguyen.

– Musta tuntui, että loin aiemmin alitajuisesti turhia sääntöjä ja raameja sille millaista musaa Anna Abreun kuuluu tehdä ja mistä Anna Abreu ”saa” laulaa. Nimenvaihdos tuntuu uudelta lähtökohdalta kaikkeen tekemiseen, Abreu kertoo.

– Olen tarkastellut todella paljon sitä, millainen sisimmässäni olen. Prosessi ei ollut lyhyt eikä helppo, mutta nyt tuntuu, että voin seistä kaiken takana sataprosenttisesti enkä jännitä tai pelkää mitään, hän lisää.