Tänään on Anna lapsesi pukea sinut -teemapäivä – katso hulvattomat asut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa saadaan tänään ihmetellä lukuisia valokuvia, joissa ihmiset näyttäytyivät kaupungilla ja työpaikoilla todella erikoisissa asuissa. Kyse ole ole uudesta trendistä, vaan Anna Lapsesi Pukea Sinut -päivästä. Sitä vietetään tänään perjantaina.

– Lapsilla on mahtava mielikuvitus. Meillä aikuisilla se on rajoittuneempi johtuen kaiken maailman säännöistä, mitä olemme mieleemme rakentaneet. Annetaan edes yhden päivän aikana lapsen mielikuvituksen päästä valloilleen ja sallitaan heidän pukea meidät haluamallaan tavalla, teemapäivän puuhamies Lauri Salovaara kuvailee.

Teemapäivässä aikuisten tulee antaa lasten valita vaatteet, joihin aikuiset pukeutuvat päivän ajaksi. Sääntöjen mukaan kaikki on sallittua karvalakeista uima-asuihin. Lauri Salovaara korostaa, että tapahtuma järjestetään huvin ja kannatuksen vuoksi ja että tapahtumassa ei liiku lainkaan rahaa.

Jokaisen lapsen valitsema vaatekappale päällä #annalapsesipukeasinut #annalapsesipukeasinutpäivä

A post shared by elinamarjaana (@elampelatanskae) on

Mikki-paita ja tyllihame 👌 #annalapsesipukeasinut #annalapsesipukeasinutpäivä

A post shared by IIDA 🦄 (@iidaellimaija) on