Tyttö oli vuosia liian pitkä ja kurvikas malliksi – sai nyt kaksi mallisopimusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa vartalo määrittelee luonnollisesti ammattiin pätevyyden tarkemmin kuin missään muussa ammatissa. Väärät vartalon muodot ja mittasuhteet voivat mallitoimistojen ja agenttien mielestä olla esteenä malliuralle, mutta onneksi poikkeuksiakin löytyy. Eräs heistä on Taylor Rhoden.

23-vuotias losangelesilainen Taylor Rhoden yritti pitkään malliksi, mutta kerta toisensa jälkeen hänen kerrottiin olevan liian pitkä ja kurvikas malliksi. Sairaanhoitajaksi opiskeleva 185-senttinen kaunotar ei kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi unelmiensa tavoittelemista. Nyt se on kannattanut.

– Minulle sanottiin aina, että olen liian pitkä, vaikka minusta pituuteni oli juuri sopiva ja uniikki. Mallitoimistot eivät kuitenkaan nähneet asiaa siten, Taylor Rhoden kommentoi.

Rhoden on juuri saanut mallisopimuksen kurvikkaille naisille alusvaatteita tekevälle Curvy Kate -merkille. Samalla hän sai mallisopimuksen myös New Yorkissa toimivaan True Model Management -mallitoimistoon. Oheisissa kuvissa mallikaunotar poseeraa Curvy Katen alusasuissa.

Splash
Splash
Splash