Mikä on Cheekin viimeisen keikan viimeinen kappale?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka suomalainen suosikkiräppäri Cheek paljasti lopettavansa uransa. Heti päätöksen jälkeen alkoivat jo spekulaatiot miehen mahdollisesta paluusta, mutta se tuskin on todennäköinen ainakaan lähivuosina. Nyt suuret odotukset kohdistuvat jäähyväiskonserttiin.

Jare ”Cheek” Tiihonen nousee ainakin toistaiseksi viimeistä kertaa omassa konsertissaan esiintymislavalle Lahdessa 25. elokuuta järjestettävässä tapahtumassa. Jäähyväiskonsertissa tunnelma tulee varmasti olemaan ikimuistoinen ja haikea niin esiintymislavalla kuin yleisön joukossakin.

Nyt eräs kansainvälinen peliyhtiö on kertonut antavansa fanien veikata mikä tulee olemaan Cheekin uran viimeinen livenä esitettävä kappale ja mikä tulee olemaan jäähyväiskeikan ensimmäinen kappale. Monet Cheekin fanit tietävät mitkä kappaleet ovat yleisimmin olleet konserttien ensimmäisiä ja viimeisiä, mutta jäähyväiskonsertissa tilanne voi olla toinen.

Yhtiön arvelujen mukaan jäähyväiskeikan viimeinen kappale tulee olemaan Alpha Omega -albumilla julkaistu Valot sammuu. Toinen vaihtoehto on Timantit on ikuisia, josta tosin povataan myös konsertin aloittavaa kappaletta. Todennäköisimpänä avauskappaleena yhtiö pitää kuitenkin Sokka irti -hittiä.