Rita Ora huijasi Saksan The Voice -tuomareita – eivät tunnistaneet!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rita Ora järjesti taannoin liiankin hyvin onnistuneen pilan Saksan The Voice -sarjassa. Tuomarit, joukossaan suomalaisen Sunrise Avenuen Samu Haber, eivät nimittäin olleet tunnistaa häntä lainkaan.

Ora esitti tuomareille Your Song -kappalettaan. Tähden tarkoituksena oli ilmeisesti, että tuomarit olisivat kääntäessään tuolinsa yllättyneet nähdessään oikean Rita Oran. Heillä ei kuitenkaan vaikuttanut olleen hajuakaan kuka hän oli.

Tuomarit olivat vakuuttuneita laulajan taidoista, ja jopa kommentoivat hänen kuulostavan aivan kappaleen alkuperäiseltä esittäjältä. Tähteä ei oltu edes uskoa hänen paljastaessa oikean nimensä.

– Ei, ei, en ole kaksoisolento. Se olen todella minä, Rita Ora totesi.

Rita Ora on toiminut The Voice -kilpailun tähtivalmentajana sarjan brittiversiossa. Hän on myös toiminut Huippumalli haussa -ohjelman juontajana ja näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa.