Vuoden 2018 kuumimmat sisustustrendit tulevat tässä – 5 vinkkiä kotiisi

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri uuden kodin ostaneet tai kotinsa sisustusta uudelleen miettivät etsivät usein inspiraatiota kodin uuteen ilmeeseen Pinterest-kuvapalvelusta, messuilta ja sisustuslehdistä. Nyt sisustuksen ammattilainen Mitchell Parker paljasti Daily Mail -lehden haastattelussa, mitkä ovat tulevan 2018 vuoden suurimmat ja kuumimmat sisustustrendit.

1. Värikäs keittiö

Aiemmin keittiöt on haluttu pitää valkoisina, mutta nyt kirkkaita tehostevärejä lisätään keittiöönkin maalaamalla esimerkiksi kaapit, tasot tai seinät jollakin pirteällä värisävyllä.

2. Uudet lavuaarit

Erikoiset ja uniikit lavuaarit ovat yleistyneet ravintoloiden vessoissa ja hotellihuoneiden sisustuksissa. Nyt yhä useampi haluaa hauskasti muotoillun ja huomiota herättävän lavuaarin myös kotiinsa.

3. Lämpimät neutraalit värit

Kodin sisustuksen väreissä nähdään lämpimiä sävyjä kuten esimerkiksi kamelia, punaista, ruskeaa, ruosteen oranssia ja poltettua keltaista.

4. Isot kukkakuosit

Isot kukat tulevat koristamaan tehosteseinien tapeteilla.

5. Betoni

Betoni alkaa materiaalina kasvattamaan suosiotaan yhä enemmän. Sitä nähdään laatoissa, sisustuksellisissa koriste-esineissä ja tasojen materiaaleina.