Selena Gomez on Vuoden nainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez on kokenut tänä vuonna paljon. Hän on julkaissut uutta musiikkia siitä huolimatta, että hänen terveydentilansa on välillä ollut todella huono. Nyt nainen on palkittu Billboard’s 2017 Woman of the Year -palkinnolla.

Splash

25-vuotias Selena Gomez on julkaissut tänä vuonna Bad Liar, Fetish ja Wolves -sinkut, joita on kuunneltu Spotify-palvelussa jos satoja miljoonia kertoja. Nyt nainen palkitaan Billboardin toimesta vuoden naisena. Gomezille ojennetaan palkinto vuosittaisella Women in Music -illallisella 30. marraskuuta.

Musiikillisen menestyksen lisäksi Gomez on toipunut tänä vuonna leikkauksesta. Laulaja tarvitsi uuden munuaisen hänen systeemisen lupus erythematossus -sairautensa pahennuttua. Gomezin ystävä Francia Raisa lahjoitti laulajalle hänen munuaisensa Gomezin jouduttua pitkälle jonotuslistalle.