Vinkki: Näin rakennat kännykkäkaiuttimen LEGO-palikoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheen pienemmille rakentelijoille tarkoitetut LEGO Duplo -rakennuspalikat ovat yleensä ensimmäisiä rakenteluharrastuksen pariin vievistä leluista. Duploista voi rakentaa isokokoisia torneja tai rakennuksia eri sarjojen mukaan.

LEGO-palikoita on hyödynnetty myös arkisessa elämässä, ja niistä on rakennettu monenlaisia apuvälineitä kotiin. Nyt esittelyyn nousee Duplo-palikoista rakennettu kännykkäkaiutin. Kaiuttimen rakentamiseen tarvitsee hieman reilummin palikoita.

Ensin palikoista rakennetaan laatikko, jonka sisälle jätetään tyhjää tilaa. Äänen kulkeutumista varten on jätettävä myös oma aukko laatikon etuseinään. Puhelimen voi sujauttaa palikoiden väliin ja ääni kulkeutuu etuseinässä olevan raon kautta.

LEGO DUPLO

Lisää äänenvoimakkuutta ja tanssi voi alkaa! Hauska tee-se-itse-kaiutin on helppo rakentaa muutamalla LEGO DUPLO palikalla. Jaa omat poppikoppisi kommenttikenttään…#LEGOFamily #LEGODUPLO #LEGOJuniorshttps://www.lego.com/fi-fi/duplo/blog

Publié par LEGO sur jeudi 14 septembre 2017