Uskomaton vartalo! Lisa Rinnan bikinivartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyvä näyttelijä Lisa Rinna on 54-vuotias. Naisella on kaksi tytärtä, 16-vuotias Amelia ja 19-vuotias Delilah. Nyt perheenäiti on julkaissut rohkean kokovartalokuvan Instagramissa.

Amerikkalainen realitytähti Lisa Rinna vietti äskettäin kiitospäivää perheensä kanssa lomamatkalla. Nainen julkaisi Instagramissa kadehdittavan kuvan bikinivartalostaa. Hänen vartalonsa muistuttaa nimittäin enemmän parikymppisen kuin yli 50-vuotiaan naisen kehoa.

Kuntoilusta silminnähden pitävä Lisa Rinna tuli suomalaisille tutuksi Melrose Place -televisiosarjasta. Hän on naimisissa 66-vuotiaan näyttelijä Harry Hamlinin kanssa. Nainen on avoimesti kertonut käyneensä kauneusleikkauksissa ja ottaneensa botoxia.

Motivating myself. 🦃💃🏻🕺🏻

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on