Mies piti vaimonsa ruokaa mietona – sitten vaimo pyysi syömään chilin!

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs aviomies oli tehnyt sen virheen, että hän oli arvostellut negatiivisesti hänen vaimonsa tekemää ruokaa. Daven mielestä Kristyn ruoassa ei ollut tarpeeksi tulisuutta, minkä vuoksi vaimo oli päättänyt korjata asian ja alkaa kasvattamaan yhtä maailman tulisimmista chileistä.

Vaimo oli kasvattanut puutarhassaan Trinidad Moruga Scorpion -nimistä chililajiketta, joka kuuluu maailman tulisimpiin chileihin. Trinidad Moruga Scorpionin tulisuusaste on huikeat 2.000.000 scovillea, minkä vuoksi chilin tulisuus saa syystäkin aviomiehen hakeutumaan puutarhaletkun luokse.

Videolla nähdään miten Dave maistaa urheasti tulisen ruoan ystävänä chilipaprikaa. Mies ottaa chilistä yhden palasen ja alkaa heti haukkomaan henkeään. Toisen palasen kohdalla miehen täytyikin jo rientää nopeasti puutarhaletkun luo ja suihkuttaa vettä kovalla paineella suoraan suuhun.