Haukottelu seurassa voi olla epäkohteliasta – näin toimit oikein!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut ihmiset haukottelevat jatkuvasti ja moni voi tuntea itsensä väsyneeksi pitkistä ja hyvin nukutuista yöunista huolimatta. Aina haukottelu ei kuitenkaan ole sopivaa seurassa, jossa toinen on juuri kertomassa hänelle hyvin henkilökohtaista asiaa.

Koomikko Daniel Koren on uudella YouTube-videollaan näyttänyt erilaisia tapoja, joiden avulla haukotuksen pystyy naamioimaan. Mies ei halua näyttää juttelutoverilleen, että hän on pitkästynyt, minkä vuoksi hän on kehitellyt useita tapoja peittää haukotuksen huomaamattomilla tavoilla.

Videolla Koren näyttää miten haukotuksen pystyy naamioimaan ilmeeksi, joka näyttää henkilön olevan todella keskittynyt kaverinsa kertomaan tarinaan. Haukotuksen voi myös peittää kahvimukilla tai muuttaa tulossa olevaksi aivastukseksi.