Pink yllättyi fanien versioista hänen hiteistään: ”Minäkään en laula näin hyvin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa laulajatähti Pink kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat hänen kappaleitaan. Kappaleita esittävät eri-ikäiset lapset nuoret ja aikuiset, joiden kuvaamista videoista osa onnistuu tekemään laulajatähteen todella suuren vaikutuksen.

Moni videon kuvaaja toivoisi varmasti saavansa versiollaan huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta harva voisi kuvitellakaan itse artistin katsovan heidän laulusuoritustaan. Videolla fanit versioivat muun muassa What About Us, Perfect ja Try -kappaleita.