Mel B:n äiti ongelmissa – ex-vävypoika haastamassa oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut viime aikoina otsikoissa rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Hän haki avioeroa aviomiehestään elokuvatuottaja Stephen Belafontesta, ja likaiset yksityiskohdat pariskunnan elämästä nousivat lehtien palstoille.

Nyt Mel B on saanut sovittua avioeroon liittyvät lakitekniset seikat ex-miehensä Stephen Belafonten kanssa. Mel B:n äiti Andrea Brown ei ole kuitenkaan pysynyt hiljaisena, vaan arvostelee ex-vävypoikaansa kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa. RadarOnlinen mukaan Stephen Belafonte on yrittänyt vaientaa ex-anoppinsa.

Andrea Brown on muun muassa kirjoittanut surreensa suunnattomasti, että ei ole pystynyt suojelemaan tytärtään tai lastenlapsiaan väkivaltaiselta Belafontelta. Stephen Belafonte on uhannut viedä julkisen mustamaalaamisen oikeuteen ja syyttää Mel B:n äitiä kunnianloukkauksesta.