OMG! Justin Bieber kosimassa Selena Gomezia jouluna?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosikausien ajan teinirakkauden pyörteissä rypeneet Selena Gomez ja Justin Bieber löysivät uudestaan yhteisen onnen. Jälleenrakastuminen tapahtui pian sen jälkeen, kun Selena Gomez oli toipunut vakavasta munuaisleikkauksesta. Justin Bieber vakuuttaa olevansa muuttunut mies.

Laulaja Selena Gomez kärsi lähipiirin mukaan pitkään Justin Bieberin aiheuttamien traumojen takia. Nainen joutui vieroitushoitoon ja kesti kauan, kunnes hän sai masentuneen elämänsä takaisin raiteilleen. Nyt Selena Gomezin ystävät ja sukulaiset ovat luonnollisestikin huolissaan, koska Selena ja Justin näyttävät rakastuneemmilta kuin koskaan aiemmin.

Kuitenkin, nyt Selena Gomezin kerrotaan haaveilevan avioliitosta ja perheen perustamisesta Justin Bieberin kanssa. RadarOnline tietää kertoa, että Justin on katsellut sormuksia kosintamielessä. Poplaulaja saattaa esittää kysymyksen yhteisestä loppuelämästä jo joulupyhien aikana. Nähtäväksi jää, saammeko uutisoida ensi vuonna legendaarisen pariskunnan häistä.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on