Crazy-hitistä tuttu Gnarls Barkley tekee paluun – 10 vuoden tauko takana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti CeeLo Greenin ja tuottaja Danger Mousen muodostama Gnarls Barkley muistetaan parhaiten Crazy-jättihitistään. Nyt duo on palaamassa yhteen lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen.

CeeLo Green paljasti DJBooth-sivuston haastattelussa Gnarls Barkleyn uuden levyn olevan jo työn alla. Laulajan mukaan duon tarkoituksena on viimeistellä levy alkuvuodesta 2018, ja tehdä se St. Elsewhere -levyn tapaan vain viikon aikana.

– Olemme aloittaneet jo uuden levyn tekemisen. Sen työstäminen on puolivälissä, Green paljasti.

Gnarls Barkley julkaisi vuonna 2006 suuren suosion saavuttaneen St. Elsewhere -levyn. Duo esiintyi Suomessa Provinssirock-festivaaleilla samana kesänä. Gnarls Barkleyn toinen ja viimeisin levy, The Odd Couple, ilmestyi vuonna 2008.