Iskra Lawrence bikineissä – kuvat parantavat miljoonien itsetuntoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotiaan Iskra Lawrencen malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suurikokoinen. Sittemmin englantilaisesta Lawrencesta on kuitenkin tullut menestynyt plus-mallikaunotar, joka on näyttänyt positiivista esimerkkiä miljoonille naisille.

Nyt Iskra Lawrence kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä Miamissa yhdessä ystäviensä kanssa. Maailmankuulu plus-malli otti samalla aurinkoa pinkeissä bikineissä.

Lawrencella on hyvä ja terve vaikutus nuoriin naisiin, joiden esikuvana hän toimii mielellään. Iskra on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti kuvia, joiden avulla haluaa näyttää ihmisille, että vatsamakkarat ovat kauniita. Lawrencen mukaan vatsamakkarat eivät määrittele onko nainen kaunis vai ei.

Splash
Splash
Splash
Splash