Sinfoniaorkesteri soitti Jurassic Parkin tunnuskappaletta – dinosaurus johti orkesteria!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jurassic Park on jälleen tapetilla, sillä elokuvasarja on saamassa pian jatkoa. Tänä kesänä ensi-iltansa saa nimittäin sarjan jo viides osa, Jurassic Park: Fallen Kingdom. Steven Spielbergin alkuperäinen seikkailuelokuva muistetaan paitsi näyttävien dinosauruksiensa, myös John Williamsin säveltämän musiikin ansiosta.

Taannoin Coloradon sinfoniaorkesteri tulkitsi elokuvan tunnuskappaletta taatusti ikimuistoisella tavalla.

Orkesteria johtava kapellimestari oli pukeutunut puhallettavaan tyrannosauruspukuun. Kapelimestarina toimiminen sujui tyrannosaurukselta mallikkaasti sen pienistä eturaajoista huolimatta. Esitystä katsomassa ollut Ailyn Marie kuvasi hauskan näyn videoksi, joka on sittemmin levinnyt Twitterissä.