23-vuotias nainen myy neitsyytensä – huutokauppa järjestetään verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen 23-vuotias Bailey Gibson on saanut ankaran ja kristillisen kasvatuksen. Nainen on säästänyt itseään avioliittoa varten koko ikänsä, mutta pettävä poikaystävä muutti kaiken. Nyt Bailey Gibson myy neitsyyttään legendaarisen bordellin riveissä.

Bailey Gibson on aloittanut yhteistyön kuuluisan Dennis Hofin ylläpitämän bordellin Moonlite Bunny Ranchin kanssa. Hän on asettanut neitsyytensä myytäväksi ja antaa sen eniten tarjoavan asiakkaan käyttöön. Bailey tulee jakamaan loppusumman tasan Dennis Hofin kanssa.

Nainen markkinoi itseään Bunny Ranchin nettisivulla. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun neitsyyttä myydään suuresta rahasummasta. Kerroimme taannoin 18-vuotiaasta Aleexandra Kefrenistä, joka myi neitsyytensä 2,3 miljoonalla eurolla.

Bunny Ranch