Hipsterit rakastuivat raakaveteen – sisältö paljastui hanavedeksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Piilaaksossa on trendikästä juoda raakavettä. Kalliilla hinnalla myytävää vettä markkinoidaan sen terveysvaikutuksilla, sillä raakavedessä kerrotaan olevan runsaasti mineraaleja ja probiootteja. Sen mainostetaan usein olevan suodattamatonta lähdevettä, joka maksaa 20 euroa gallonalta, eli reilu viisi euroa per litra.

Live Water -niminen yritys myy asiakkailleen Fountain of Truth -nimistä tuotetta, jonka kerrotaan olevan peräisin Oregonissa sijaitsevasta Opal Springs -lähteestä. Men’s Healthin tekemien selvitysten mukaan vesi on todellakin peräisin lähteestä – kuten myös kaikkien alueella asuvien amerikkalaisten tavallinen hanajohtovesi. Lähteellä on vedenottolaitos, josta vesi ohjataan eteenpäin.

Kun aikakausilehden toimittaja kysyi asiasta raakavettä kovaan hintaan myyneeltä yritykseltä, myönsi se myyvänsä asiakkailleen oregonilaista vesijohtovettä – jonka alkuperä on Opal Spring -lähteessä. Toisin sanoen kuka tahansa voisi matkustaa Jefferson Countyyn täyttämään vesiastiansa samalla vedellä. Live Waterin vettä ei ole kuitenkaan käsitelty myyntiä varten, joten sen säilyvyys on muita pullovesiä heikompi. Tuotteen käyttöikä on yhden kuunkierron pituinen.

Common question- Why don’t we offer 5 gallon glass jugs anymore? 🧐 After a handful of customers reported heavy and hard to handle 5 gallon jugs busting in kitchens, switching to 2.5 gallon glass jugs was the only safe solution🚰 Our #custom #leadfree #floweroflife jugs just happen to be easier to maneuver and stackable as well ⏳ Common question- Why do we refrigerate our #livespringwater from the moment it goes into glass till it’s delivered? 🤔 Since our water isn’t sterilized like all other spring water companies, the naturally occurring probiotic microbes in our water, would go green in hot storage conditions🍵 Common question- Does the water need to get refrigerated after delivery? ❄️ Most homes don’t reach the 110 degrees Fahrenheit most trucks and warehouses do in summer. 🔥 Store your #livewater in a cool dark space and enjoy it within one lunar cycle for super freshness ⛈

A post shared by Līve Water (@livespringwater) on