Näin saat eniten tykkäyksiä Instagramissa – kysely selvitti parhaat ajankohdat

Digi · Tim Isokivi

Instagramissa jaettujen kuvien ja videoiden suosioon vaikuttaa muukin, kuin se mitä ne esittävät. Tykkäysten määrä voi vaihdella myös sen mukaan koska ne on jaettu palvelussa. Nyt on selvitetty miten tykkäyksiä saa kaikkein parhaiten.

Later-sovelluksen teettämän kyselyn mukaan yli 50 prosenttia vastanneista kertoi parhaaksi Instagram-ajaksi kello 19-21. Myös lounasaika, kello 11-13 on suosittua aikaa kuvapalvelussa. Viikonloppuisin kuvien jakaminen voi olla melko sattumanvaraista. Hieman yllättäen sunnuntaiden väitetään olevan hiljaisimpia päiviä.

Later neuvookin jakamaan tärkeimmät Instagram-sisällöt arkipäivisin. Eniten käyttäjien kerrotaan keskittyneen Instagramin selailuun keskiviikkoisin ja torstaisin. Kello 15-16 on tosin Instagramissa arkipäivisin hiljainen, sillä monet palvelun käyttäjistä ovat niihin aikoihin kiireisiä töissä tai koulussa.