Tästä ei maisema parane – auringonlaskusta surffaajille mykistävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun Suomessa hytistään harmaassa kuurassa ja pakkassäässä, nautitaan toisella puolella maailmaa aurinkoisista päivistä rantamaisemissa. Coastal Living on julkaissut Facebookissa mykistävän videon auringonlaskusta, jonka katveessa kelpaa lainelautailla.

Taivaanrannan taakse laskeva aurinko värittää merenrantamaiseman keltaisen, punaisen ja sinisen eri sävyillä. Auringonlaskun taivas luo pilviin vaaleanpunaisia reunoja samalla, kun sen viimeiset säteet loistavat keltaisina laineiden takaisessa horisontissa. Näkyä on ihailemassa myös monta surffaria.

Etelä-Kaliforniassa kuvattu video esittelee luonnon kauneimpia puolia. Sandiegolainen ranta on muuttunut hetkessä kalleintakin taulua upeammaksi taideteokseksi, joka on ikuistettu koko maailman ihailtavaksi videon muotoon. Toivottavasti lainelautailijat ovat ymmärtäneet, että he ovat etuoikeutettuja saadessaan nauttia upeasta näystä lähietäisyydellä.

https://www.facebook.com/CoastalLiving/videos/10159942734370370/