StaraTV: Super8 & Tab haastattelussa – uusi albumi ja single!

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalainen konemusiikki on ollut vuodesta 1999 saakka tunnettua maailmalla, ja eräs viime vuosien kansainvälisesti menestyneimmistä kotimaisista kokoonpanoista on Super8 & Tab, joka on kiertänyt erittäin aktiivisesti ympäri maailmaa ja julkaisee nyt kolmannen albuminsa.

Parivaljakko paljasti Staran haastattelussa julkaisevansa kolmannen albuminsa ja uuden singlen. Reformation-albumi julkaistaan poikkeuksellisesti kahdessa osassa, ja oheisessa haastattelussa Super8 & Tab kertovat miksi näin on päätetty tehdä.

Tänään perjantaina sen sijaan julkaistaan yhtyeen uusin single True Love. Haastattelussa Super8 & Tab kertovat lisäksi kuulumisiaan ja valottavat hieman millaisia julkaisuja heiltä on jatkossa tulossa. Kansainvälisiltä DJ-supertähdiltä saatu tuki on ollut erittäin arvokasta, ja sitä on luvassa jatkossakin runsaasti.