Raju veneonnettomuus videolle! Kalastajat hyppäsivät henkensä edestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus sairaalaan päätymiseltä tai jopa hengenlähdöltä välttyminen on kiinni vain sekunneista. Tämän sai taannoin huomata joukko kalastajia Yhdysvaltojen Oregonin Columbia-joella.

GoPro-kameroiden ikuistamalla videolla kalastajat huomaavat heitä lähestyvän moottoriveneen. He yrittävät viittoa veneen ohjaajaa väistämään tai hidastamaan vauhtia.

Kaljastajille kävi kuitenkin selväksi, että veneet tulisivat pian törmäämään. Niinpä heillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin hypätä yli laidan. Veneessä olleet Marlin Lee Larsen, Roni Durham ja Christopher McMahon pelastuivat vain hetkeä ennen törmäystä.

New York Daily News -sivuston mukaan McMahon on nostanut kanteen moottorivenettä ohjannutta 75-vuotiasta Marlin Lee Larsenia vastaan. Kaljastajan mukaan mies oli käyttänyt puhelintaan veneilyn aikana, mikä oli johtanut onnettomuuteen.

 

BUOY 10 BOAT CRASH

You have to see this!! BUOY 10 BOAT CRASHCONTEST TIME!DO ALL 3 AND WIN A ONYX SELF INFLATING LIFE JACKET. 2 WINNERS WILL BE SELECTED!RULES1.LIKE STS FACEBOOK2.SHARE THIS POST3.SUBSCRIBE TO STS YOUTUBEMUST DO ALL FOUR!!!!!!!!!!!!!

Publié par Salmon Trout Steelheader sur mardi 16 Janvier 2018