Bella Thorne häädettiin hotellista – huoneessa käytettiin kannabista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella Thorne on näyttänyt olevansa villi luonnonlapsi ja pitävänsä rajojen rikkomisesta. Usein paljasta pintaa esittelevä neitokainen heitettiin nyt seurueineen ulos hotellista poltettuaan luvatta hotellihuoneessa kannabista.

Bella Thorne yöpyi Sundance Film Festival -elokuvafestivaalien aikana Utahissa Park City Marriott -nimisessä hotellissa. Thorne oli paikalla tekemässä promootiotyötä Assassination Nation -elokuvalle.

Nainen oli ystävineen juhlinut omassa hotellihuoneessaan, josta he saivat Page Six -sivuston mukaan häädön kun huoneessa oli poltettu kannabista luvatta. Seuraavana aamuna näyttelijä oli ilmoittanut tulleensa sairaaksi ja perunut kaikki esiintymisensä ja jokaisen haastattelun.