Jalkapallofanin törmäyksestä viraalihitti – on osumasta huolimatta tohkeissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on parin viime päivän ajan pyörinyt video, jolla nähdään metron vieressä juokseva Philadelphia Eagles -joukkueen fani. Mies törmää täysillä metroaseman tolppaan. Hetkessä nettijulkkikseksi noussut Jigar Desai kertoo, että törmäys ei ole romuttanut itsetuntoa – ylävartalo sai kuitenkin osumaa.

42-vuotias Jigar Desai kertoo Deadspin-julkaisulle nautineensa alkoholia ja kiihkomielistä kisatunnelmaa juostessaan Philadelphia Eaglesin pelin jälkeen metroasemalla. Viraalihittivideossa nähdään, kuinka mies huudattaa junassa olevia faneja ja juoksee päistikkaa asematolppaa päin. Osuma ei kuitenkaan tehnyt kipeää hänen itsetunnolleen.

– Olen tunnetasoltani erinomaisessa kunnossa, sillä The Eagles menee nyt Super Bowl -otteluuun. Sen sijaan minulla on hieman kipuja, tosin pelkästään olkapäässä, käsivarressa ja rintakehässä, Jigar Desai kertoo.