Cher haukkui Donald Trumpin: ”Valmis tuhoamaan kotimaamme”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 1964 aktiivisesti artistina esiintynyt laulaja Cher on huolestunut Yhdysvaltojen tilanteesta. 71-vuotias artisti on kertonut eläneensä yhteensä 13 presidentin aikana, ja nykyinen on hänen mukaansa kaikista turmiollisin.

– Tiedättekö, että olen elänyt 13 presidentin ajan, enkä ole koskaan nähnyt samanlaista presidenttiä kuin mitä Yhdysvalloilla nyt on. En edes voi kutsua häntä presidentiksi, koska hän on valmis tuhoamaan kotimaamme rahan ja vallan takia, Cher on sanonut FOX 5 -televisiokanavan mukaan.

Presidentti Donald Trump on jakanut kansakuntansa kahtia vahvojen mielipiteidensä takia. Useat viihdemaailman julkkikset ovat arvostelleet nykyisen presidentin ajamaa politiikkaa, jossa esimerkiksi taide ja tiede on asetettu vähäpätöiseen asemaan. Cher on arvostellut Yhdysvaltojen nykyistä hallitusta kovasanaisesti muun muass Twitterissä.

Cher calls Trump's America 'one of the worst times in our history.'

Publié par FOX 5 / Fox5NY.com sur lundi 22 Janvier 2018

Feb 8, 2017 💋 👇🏻Las Vegas, NV

A post shared by Cher (@cher) on