StaraTV: Cheek ja Antti Holma kertovat Veljeni vartija -elokuvasta

Elokuvat StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viime vuosien ylivoimaisesti suosituin sooloartisti Jare ”Cheek” Tiihonen on saavuttanut kaiken mitä suomalainen artisti voi saavuttaa. Olympiastadionin jättikonserttien ja muun muassa kirjan lisäksi 31. tammikuuta 2018 ensi-iltansa saa Cheekin elämästä kertova Veljeni vartija -elokuva.

Stara tapasi Cheekin ja elokuvassa tuplaroolin näyttelevän Antti Holman ennen elokuvan ensi-iltaa Tampereella. Holma näyttelee elokuvan historiallisessa roolissaan sekä Jare että tämän kaksoisveljeä Jereä. Haastattelussa Holma kertoo miten se onnistui käytännössä. Cheek puolestaan kertoo millaista oli seurata elämästään tehtävää elokuvaa.

Veljeni vartija on veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinan kaarta. Elokuvaa kuvattiin kevättalven ja syksyn 2017 välillä muun muassa Lahdessa, Valkeakoskella, Espoossa, Helsingissä, Tampereella ja Los Angelesissa. Tampereella kuvaukset järjestettiin Blockfestin yhteydessä.