Mies yritti osoittaa koiransa tyhmäksi – antoi valita nugetin ja setelin väliltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mopsit ovat luonteeltaan todella ystävällisiä ja seurallisia pikkukoiria. Niiden eloista ja iloinen luonne hauskaan ulkonäköön yhdistettynä voi saada ne toisinaan vaikuttamaan hieman tyhmiltä. Eräs koiranomistaja halusi nyt todistaa koiransa tyhmyyden, mutta pilkka osuikin omaan nilkkaan.

YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa mies haluaa vakuuttaa katsojat siitä, että hänen mopsinsa ei ole penaalin terävin kynä. Mies antaa mopsinsa tehdä valinnan sadan dollarin setelin ja kananugetin välillä ollessaan melko varma siitä, että koira tulee tekemään tyhmän valinnan.

Kokeilu sai kuitenkin odottamattoman käänteen kun koira valitsikin kananugetin sijaan setelin. Ilmeisesti setelissä oli niin mielenkiintoiset tuoksut, että sen järsiminen tuntuikin koirasta houkuttelevammalta kuin tavanomaisen kananugetin syöminen.