Mies ravintolasta suoraan putkaan – ei saanut suosikkikastikettaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisillä voi olla tietynlaisia makumieltymyksiä ruokaan, ja saattavat esimerkiksi käyttää aina samoja maustekastikkeita annoksissaan. Yksi maustekastiketta rakastavista on 43-vuotias Willie Edward Drake, joka raivostui suosikkigrillikastikkeen puuttuessa ravintolan valikoimista.

Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa Waffle House -nimiseen pikaruokalaan mennyt Willie Edward Drake oli pyytänyt tarjoilijalta lempikastikettaan pöytämausteeksi. Valitettavasti ravintolassa ei ollut kyseistä grillikastiketta. Drake sai raivokohtauksen ja alkoi huutaa pöytänsä ääressä. Hän haukkui tarjoilijaa kovasanaisesti.

Paikalla olleet ihmiset ja ravintolan henkilökunta koki tilanteen niin uhkaavana, että paikalle soitettiin poliisit. Maustekastikemies toimitettiin käsiraudoissa putkaan. The Smoking Gunin mukaan Willie Edward Drake oli huutanut: ”Joudun v*tun vankilaan jonkun grillikastikkeen takia!”

Breakfast is always necessary. 📷 @whatyouwere . . . #feedme #wafflehouse #allstar

A post shared by Waffle House Official (@wafflehouseofficial) on