Naisräppäri kohahdutti – rinnat pursuivat tiukasta asusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cardi B sai nauttia viime vuonna nopeasti kasvavasta suosiostaan etenkin Yhdysvalloissa. Hänen Bodak Yellow -singlensä pysytteli Billboard Hot 100 -listan ensimmäisellä sijalla peräti kolmen viikon ajan, joten ovi julkkisten A-sarjaan on parhaillaan avoinna.

Sunnuntaina Cardi B osallistui New Yorkissa Clive Davisin järjestämiin ja julkkisten suosimille Grammy-etkoille, jossa hän näyttäytyi melko tiukassa bileasussa. Räppärin asun yläosa nimittäin kiristi melkoisesti hänen rintavarustustaan, joka näytti pursuavan asun sisältä.

Taannoin Cardi B kohahdutti verkossa Instagram-videollaan, jonka suorana lähetyksenä hän näytti harrastavan seksiä miehensä, räppäri Offsetin, kanssa. Sittemmin hän paljasti kyseessä olleen vain vitsi.

Splash
Splash
Splash