Kakadu siivoaa pöydän pyytämättä – ei tosin kuten ihmiset toivoisivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kakadut ovat papukaijalajeista yksi suosituimmista, koska niitä pidetään helppoina ja hyvinä aloittelijoiden lemmikkeinä. Äänekkäät ja leikkisät kakadut ovat hyvin persoonallisia lintuja, minkä niiden omistajat tulevatkin nopeasti huomaamaan.

Kakaduista on verkossa paljon hauskoja videoita, joissa ne esittelevät oppimiaan taitoja ja hauskoja temppuja. Tällä kerralla YouTube-videon päätähtenä nähdään kuitenkin kakadu, joka rakastaa pöydän siistimistä tavaroiden rikkoutumisenkin uhalla.

Hauskalla videolla nähdään useampi tilanne, jossa kakadu on ryhtynyt siivouspuuhiin. Se näyttäisi tekevän lähes tahallaan kiusaa omistajilleen pudottaen pöydältä maahan kaikki aina särkyvistä astioista esineisiin ja ruokaan saakka.