Monopoly-pelistä erikoisversio – kannustaa huijaamiseen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monopoly-pelisessioiden pitkittyessä tuntien pituisiksi kiusaus huijaamiseen on korkealla. Nyt suositusta lautapelistä onkin tulossa erikoisversio, jossa huijaaminen on helpompaa ja jopa suositeltavaa.

Monopoly Cheaters Edition eroaa normiversiosta muun muassa mukana tulevien 15 huijauskortin ja käsirautojen ansiosta. Lautapelivalmistaja Hasbron mukaan erikoisversion taustalla oli yhtiön teettämä tutkimus.

– Taannoinen tutkimus paljasti, että lähes puolet pelaajista yrittävät huijata Monopolyssa. Päätimme antaa faneille mitä he haluavat – Monopolyn joka kannustaa huijaamiseen, kertoo Hasbron varatoimitusjohtaja Jonathan Berkowitz Insider-sivustolle.

Pelaajat voivat muun muassa yrittää varastaa rahaa pankista, vältellä vuokran maksua, hyppiä ruutujen yli ja poistaa hotelleja toisten tonteilta. Mikäli pelaaja onnistuu, palkitaan hänet. Huijauksessa epäonnistuvaa puolestaan rangaistaan.

Monopoly Cheaters Edition ilmestyy Yhdysvaltojen markkinoille syksyllä. Sen hinta tulee olemaan 19.99 dollaria, eli noin 16 euroa.