Emilyn huippupaljastavassa uimapuvussa – sopii vain rohkeimmille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallit toimivat monien muotisuunnittelijoiden muusana. Moni malli on alkanut myös itse suunnittelemaan vaatteita, joita myy omilla kasvoillaan. Myös Emily Ratajkowski on julkaissut oman inamorata-nimisen vaatemerkin, joka valmistaa uimapukuja ja bikineitä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on julkaissut säännöllisesti hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä bikinikuvia antaakseen faneilleen hieman esimakua uusista uimapukumallistoistaan. Nyt nainen esitteli uusissa kuvissaan ruskeaa uimapukua, joka jättäisi rannalla niin naiset kuin miehetkin sanattomaksi.

Emily Ratajkowski poseeraa useissa omissa tuotekuvissaan itse, mikä onkin luonnollista, koska nainen on tällä hetkellä yksi muotitalojen halutuimmista uimapukumalleista upean vartalonsa vuoksi. Nainen ei häpeile vartalossaan mitään kohtaa mikä onkin hyvä, koska hänen uimapukunsa ovat hyvin seksikkäitä ja paljastavia.

@inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on