Töhnämunapizza ihmetyttää – söisitkö tämän?

Ruoka · Tim Isokivi

Niin kutsutut töhnämunat, eli eri makuisilla kreemeillä täytetyt suklaamunat, nousivat pääsiäisen hittituotteeksi pari vuotta sitten. Nyt eräs walesilainen jälkiruokien ystävä on yhdistänyt töhmämunat ja pizzan.

Ricky Hughes kuvailee itseään jälkiruokien kuninkaaksi. Hänen tuorein luomuksensa on yli kahden tuhannen kilokalorin töhnämunapizza. Se koostuu piiraspohjasta, jäätelöstä, nutellasta, karamellikastikkeesta, suklaasta ja tietenkin Cadbury Creme -suklaamunista.

Jälkiruokia jäätelöautosta käsin kauppaava Hughes kuvailee töhmämunapizzaa suosituimmaksi luomuksekseen. Kolme viikkoa sitten lanseerattua jälkiruokaherkkua myydään Daily Mail -lehden mukaan 10-15 kappaletta illassa.

 

Publié par Mr Ricky Prince Of Desserts sur lundi 5 février 2018