Perheenäidin vyötärö vain 46 senttimetriä – käyttää korsettia 23 tuntia päivässä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Diana Ringo on 39-vuotias kolmen lapsen äiti. Nainen käyttää vartalonmallia muokkaavaa korsettia jokaisena päivän tuntina. Hän riisuu korsettinsa ainoastaan peseytyessään tai kuntoillessaan. Dianan vyötärönympärys on 45,72 senttimetriä.

Yhdysvaltain laivaston kokkina työskennellyt Diana Ringo pettyi kaksoset synnytettyään, että nainen oli menettänyt luonnollisesti kurvikkaan vartalonsa. Hän alkoi treenata korsetilla uumaansa kaventaakseen. Nykyisin hän tuntee olonsa seksikkääksi tiimalasia muistuttavan vartalon ansiosta.

Dianan aviomies Brett Ringo vierasti aluksi korsettia, mutta nyt mies on tottunut siihen. Sen sijaan vieraat ihmiset päivittelevät naisen kapeaa vyötäröä ääneen kadulla vastaan kävellessään. Brettin mukaan hänen vaimonsa itsetunto on kuitenkin kasvanut ja onnellisuus siten lisääntynyt koko perheessä.