Kim Kardashian julkaisi topless-kuvansa – kuvaajana toimi 4-vuotias tytär

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on pitänyt itsensä viime aikoina hyvin kiireisenä. 37-vuotias kolmen pienen lapsen äiti julkaisi juuri uuden hajuvesimalliston, minkä lisäksi nainen on lanseerannut oman kosmetiikkasarjankin. Tällä hetkellä nainen näyttää olevan liian kiireinen ottamaan myös itse omat Instagram-kuvansa.

Kim Kardashianin Instagram-kanavaa seuraa tällä hetkellä jo huimat 107 miljoonaa fania. Seuraajat ovat tottuneet näkemään kurvikkaalta kaunottarelta todella seksikkäitä ja paljastavia kuvia, mutta tällä kertaa uusi North-tyttären ottama kuva sai kuitenkin monet nyrpistämään nenäänsä.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka North oli hänestä peilin kautta ottanut. Kuvassa nainen seisoo peilin edessä yläosattomissa pidellessään selästä auki olevia rintaliivejä käsissään rintojensa suojana. Moni on pitänyt äidin ja tyttären suhdetta kuvan perusteella ihanana, mutta osa on kuitenkin hämmentynyt siitä miten Kim antaa tyttären ottaa hänestä tällaisia kuvia.

📸 by North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on