Supermalli paljasti iltarutiininsa – nämä vinkit kannattaa ottaa talteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallit tekevät töitä ulkonäöllään, minkä vuoksi heidän tulee pitää erityisen hyvää huolta terveellisestä ruokavaliosta, kuntoilusta ja ihonhoidostaan. Tämän vuoksi mallien kertomat kauneussalaisuudet ovatkin aina sellaisia, joista moni haluaa ottaa opikseen.

Nyt amerikkalainen huippumalli Jessica Hart paljasti hänen iltarutiininsa. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta tunnetuksi tullut 31-vuotias kaunotar puhdistaa ensitöikseen ihon kaikista meikeistä. Sen jälkeen nainen suihkuttaa kasvoilleen, kaulalleen ja rintakehälleen kosteuttavaa suihketta.

Sen jälkeen nainen suihkuttaa iholleen vielä kosteuttavaa öljyä ja lisää silmiä ympäröivälle iholle silmänympärysvoidetta. Lopuksi nainen viimeistelee koko kasvojen ihon vielä heleyttävällä kauneusseerumilla ja huulirasvalla.

Kauneudenhoitoon kannattaa iltaisin kiinnittää erityistä huomiota, koska yön aikana iho ehtii palautumaan ja imemään itseensä kaikki hyödyt voiteista ja seerumeista, joita kasvoille levitetään.