Isän ja tyttären tanssi ihastuttaa – järjestivät kunnon esityksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja häävideoita, joissa morsian tanssii kaasoineen omalle miehelleen tai aviomies on kehitellyt jonkin hauskan koreografian morsiamen iloksi. Tällä kerralla hauskalla ohjelmanumerolla yllättivät kuitenkin morsian ja hänen isänsä.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa isä ja tytär tanssivat yhteisen tanssinsa häissä. Videolla morsiamen isä tanssittaa tytärtään perinteiseen tyyliin kunnes tanssi muuttuukin yllättäin vauhdikkaaksi koreografiaksi, jota kukaan vieraista ei osannut ennalta odottaa.

Morsian ja hänen isänsä saivat nopeasti muut juhlavieraat innostumaan herkästi alkaneesta tanssista, joka yltyikin todelliseen hauskanpitoon ja vauhdikkaisiin tanssiliikkeisiin. Tanssimusiikkina kuultiin tämän päivän suurimpia hittejä ja vanhempia klassikkoja, joiden tahdissa isä ja tytär tanssivat niihin kuuluvat koreografiat.