Aviopari tienaa luksuslomailemalla – kävivät nyt Suomen Lapissa!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna kuinka australalainen 26-vuotias Jack Morris ja hänen 24-vuotias tyttöystävänsä Lauren Bullen elättävät itsensä lomailemalla ympäri maailmaa, eli elämällä omaa unelmaansa. He tienaavat kuusinumeroisen summan vuodessa matkustelemalla luksuskohteesta toiseen.

Stopped by @kakslauttanen_arctic_resort to play with the pups 🐶😍 #notrealfur

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Nyt pariskunta on käynyt Suomessa, sillä he ovat julkaisseet Instagram-tileillään upeita kuvia muun muassa Kakslauttasen igluista ja Lapin lumoavan kauniista talvimaisemasta. Suosituin kuva on saanut tätä kirjoitettaessa jo peräti 214.000 tykkäystä.

Ammatikseen maailmaa kiertävä ja lomakohteista kuvien kera sosiaalisessa mediassa kirjoittava australialainen pariskunta on saanut jo yli miljoona seuraajaa kuvilleen Instagramissa. Lauren on ammatiltaan hammashoitaja, mutta matkailu ja valokuvaus veivät hänet lopulta matkailemaan. Ensimmäisen maksullisen päivityksensä Lauren teki, kun hänellä oli 16.000 seuraajaa, ja nyt rahakkaita tarjouksia tulee koko ajan lisää.

Always sweeping me off my feet 🐻🌹 @kakslauttanen_arctic_resort

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

A hot tub in the middle of a snowy forest ❄️🛁 @northernlightsranch

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Fantasy land ✨❄️ Photo by @eljackson

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Stopped by @kakslauttanen_arctic_resort to play with the pups 🐶😍 #notrealfur

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

This place is a fairytale ❄️🦌 @levilapland #VisitFinland @ourfinland

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on