Koulu nolasi perheenisän – syynä kotitekoinen muffinssi lounasrasiassa

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa maissa koululounas maksaa tai sitä ei tarjoilla, minkä vuoksi vanhemmat pakkaavatkin usein lapsilleen lounaat reppuihin pieneen laatikkoon mukaan. Viimeisen vuoden aikana mielensä pahoittaneet vanhemmat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa kuvia valituskirjeistä, joita koulu on heille lähettänyt heidän pakkaamiensa lounaiden vuoksi.

Nyt tällaisen kirjeen sai televisiopersoona ja radiojuontaja Grant Denyer. Mies oli saanut tyttärensä lounaslaatikon mukana kotiin kirjeen, jossa häntä oli toruttu epäterveellisestä valinnasta lounaslaatikossa. Denyer oli pakannut tyttärelleen pienen jälkiruoan, jota lapsi ei ollut saanut syödä vaan se oli palautettu kotiin lounaslaatikon sisällä takaisin.

Grant Denyer oli pakannut hänen tyttärensä lounasrasiaan jälkiruoaksi gluteenittoman suklaahippumuffinssin, jonka hän oli tyttärensä kanssa yhdessä kotona leiponut. Kun muffinssi oli palautettu kotiin torun kera, Denyer oli Daily Mail -sivuston mukaan kokenut itsensä nolatuksi ja maailman huonoimmaksi vanhemmaksi, joka ei ajattele lapsensa parasta.