Supertähti Jennifer Lawrence jää pitkälle tauolle – paljasti uudet suunnitelmansa

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence näyttelee pääosaa uudessa Red Sparrow -nimisessä toimintaelokuvassa. Hollywoodin parhaiten tienaavien naisnäyttelijöiden listalle vuosien ajan noussut tähti on jo pitkään toivonut näyttelijäntyöstä taukoa, jollaisen hän on nyt viimein saamassa.

Kerroimme aiemmin tänään miten Jennifer poseerasi uuden elokuvansa ensi-iltajuhlissa rohkeassa iltapuvussa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on jo pitkään työskennellyt jaksamisensa äärirajoilla, mikä on saanut hänen ystävänsäkin huolestumaan naisen hyvinvoinnista. Nyt Lawrence on Cosmopolitan-sivuston mukaan jäämässä vuoden mittaiselle tauolle, jonka aikana hän haluaa keskittyä aktivismiin.

Jennifer Lawrence kertoi haluavansa työskennellä aktivismin ja nuorten parissa. Lawrence haluaa saada nuoret enemmän kiinnostuneiksi politiikasta ja osallistumaan omien paikkakuntiensa päätöksentekoon. Nuorten osallistamisen avulla näyttelijä haluaa parantaa demokratiaa eri osavaltioissa.