Lapsi esitteli ylpeänä koulutehtäväänsä – otsikossa hupaisa virhe

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat välillä yllättää ja huvittaa vanhempiaan omalla nokkeluudellaan ja rehellisyydellään. Nyt suloisella videolla kuusivuotias Yusuf Hajat esittelee äidilleen koulutehtävää, jonka hän on saanut valmiiksi.

Kuusivuotias Yusuf Hajat esittelee videolla äidilleen koulutehtävää, jossa hänen piti tehdä esitelmä heidän lomalla tekemästään retkestä. Perhe oli käynyt Norfolkissa, jossa koetuista asioista poika kertoi esitelmässään kuvin ja tarinoin.

Kun lapsi kääntää esitelmänsä toisin päin kohti kameraa, käy ilmi, että hän on kirjoittanut paikan nimen väärin. Lapsi on kirjoittanut Norfolkin sijaan esitelmän otsikoksi suurella Norfuck, minkä vuoksi esitelmä on varmasti opettajankin silmissä saanut hieman koomisempia piirteitä.