Kinkaju yritti saada ystävän – kissalta ei herunut vastakaikua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kinkaju, eli kierteishäntäkarhu, on todella suloisen ulkonäön vuoksi ihastuttava puolikarhulaji. Kinkajut elävät Keski- ja Etelä-Amerikan sademetsissä, mutta yksi suloinen yksilö elää kuitenkin perheen lemmikkinä.

Puolikarhujen lajiin kuuluva kinkaju on hunajanruskealla turkilla varustettu taitava kiipeilijä. Nyt hellyttävällä YouTube-videolla nähdään miten pikkuinen kinkaju yrittää ystävystyä perheen kissan kanssa, mutta kissa ei näytä kaipaavan uutta eläinystävää.

Videolla nähdään miten varovaisesti kinkaju lähestyy kissaa ja yrittää tehdä siihen tuttavuutta. Kissa on kuitenkin hyvin varuillaan kinkajun suhteen ja siirtyy jatkuvasti kauemmaksi siitä. Lopulta kissa tekee pikkuiselle selväksi, että se ei halua leikkiä kinkajun kanssa, mikä jättää hölmistyneen kinkajun yksin sängylle.